Over ons

SAB electro is ontstaan vanuit passie en samenwerking.
Wij bieden u focus en ervaring op gebied van laagspanning, middenspanning en infrastructurele specialisatie.

Bij SAB electro geloven wij in onze medewerkers.
Onze medewerkers zijn goed opgeleide vakmensen die door het volgen van diversen trainingen altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.
Sinds jaar en dag staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dit bereiken we door de inzet van vakkundig en goed gemotiveerd personeel en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen.

Bij SAB electro werken we continu aan onze kwaliteit. Door probleemoplossend, kwaliteitsgericht en proactief te werken voor en mee te denken met onze opdrachtgevers.

Een essentiële voorwaarde voor kwaliteit, is goede communicatie. Bij SAB electro besteden we veel aandacht aan de manier waarop we contact hebben met onze opdrachtgevers, leveranciers en klanten als ook aan de manier waarop we intern bij SAB electro communiceren en met elkaar omgaan.
Wij hebben bewust gekozen voor een platte organisatiestructuur.
Dit resulteert in een open en informele bedrijfscultuur. Hierdoor zijn de lijnen altijd kort en is de communicatie duidelijk. Wij zijn ervan overtuigt dat dit bij elkaar hoort.

sabelacademy

Vanuit de SAB Academy zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van electrotechnische opleidingen van hoge kwaliteit.
Dit wordt onder andere bereikt door zware eisen te stellen aan de kwaliteit van het lesmateriaal en onze gekwalificeerde docenten.

Adres

SAB Electro bv
Zandsteen 40/42
2132 MR Hoofddorp


Contact

Email: info@sabelectro.nl
Telefoon: +31 20 303 4511

KvK 76956202

Feedback

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.